Design
Design
Sortare
Afisare
Da, ai citit bine! Acest pachet conține 97000 PRESETURI!Am decis să includem în acest pachet TOATE presetările utilizate de noi în ultimii ani pentru a ne asigura că mai mulți oameni le pot folosi la un preț ridicol, fără a fi nevoie să cumpere mai m..
Software-ul Adobe Lightroom Classic (era Adobe Lightroom) vă ajută să scoateți în evidență tot ce este mai bun din fotografiile dvs., indiferent dacă perfecționați o imagine, căutați zece, procesați sute sau organizați mii.Editează și organizează-ți ..
Prezentare generală a Adobe Substance Designer 11Cu acest program, puteți crea materiale cu control deplin și variații nelimitate. În plus, puteți edita instantaneu seturi complete de texturi și puteți produce texturi Substance și materiale MDL ..
Versiunea completă Corel Painter 2022 pentru WindowsAccelerează-ți arta. Creați-vă stilul de semnătură cu Painter®. Schițați, pictați, ilustrați și realizați artă foto de neegalat cu sute de pensule realiste, suporturi exclusive și o serie ..
Prezentare generală a Corel PaintShop Pro Ultimate 2022Acest program este cel mai bun software de editare foto. Du-ți fotografia subacvatică și cu dronă la noi culmi cu spațiul de lucru Sea-to-Sky și îmbunătățiți-vă fluxul de lucru de editare a ..
Creați cu pasiune. Proiectați cu scop.Înlătură barierele creative cu CorelDRAW® Graphics Suite 2021. Găsiți toate instrumentele profesionale de ilustrare vectorială, aspect, editare foto și tipografie de care aveți nevoie pentru a crea și finali..
Introducere în CorelDraw Technical SuiteCorelDraw Technical Suite este un instrument profesional de vârf pentru ilustrații tehnice și alte elemente tehnice de comunicare.Este o combinație de CorelDraw Graphics și soluțiile sale de design tehnic, incl..
Pinnacle Studio Ultimate 2021 v24 pentru WindowsSoftware avansat de editare video și înregistrare a ecranului. Editați liber pe melodii nelimitate, cu flexibilitate completă. Preluați controlul asupra editărilor dvs. cu cadre cheie îmbunătă..
Prezentare generală a Serif Affinity DesignerAffinity Designer este cel mai rapid, mai fluid și mai precis software de design grafic vectorial disponibil. Construit de la zero pe o perioadă de cinci ani, fiecare caracteristică, instrument, panou..
Prezentare generală a beneficiilor Topaz Labs AI Gigapixel 5Folosind tehnologia de învățare profundă, AIGigapixel poate mări imaginile și poate completa detalii pe care alte produse de redimensionare le omit.Alte metode tradiționale de upscaling prod..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!