PC

PC

Sortare
Afisare
Activați codul dvs. prin acest link: https://www.epicgames.com..
Descrierea ProdusuluiÎn Gathering Storm, a doua extindere spre Civilizația VI, lumea din jurul tău este mai vie decât oricând.Desenați o cale spre victorie pentru poporul dvs., dezvoltând noi tehnologii avansate și proiecte inginerești și negociând c..
Descrierea ProdusuluiO cheie UE, dar este și regiune blocată, funcționează pe Steam și PC.În Civilizația VI, jucătorul încearcă să construiască un imperiu pentru a rezista testului timpului. Deveniți conducătorul lumii prin înființarea și conduc..
Descrierea ProdusuluiSunteți un exil, înfrânt și înfricoșat, condamnat să umblați într-o pustietate barbară unde cei slabi sunt zdrobiți și numai cei puternici pot trăi. Aici trebuie să lupți pentru a supraviețui, a construi și a domina lumea si..
Crash Bandicoot dvs. preferat, marsupial, se întoarce! Este îmbogățit, încântat și gata să danseze cu colecția de jocuri Trilogy N. Sane. Acum, puteți experimenta Crash Bandicoot ca niciodată. Spin, sari, sari si repeta in timp ce iei ..
Descrierea ProdusuluiDiavolul pe care îl cunoașteți se întoarce în această nouă intrare în seria de acțiuni de peste hotare disponibile pe PC. Pregătiți-vă să obțineți demonic cu acest amestec de semnături de acțiune octatică cu stilizare ridica..
Descrierea ProdusuluiPentru a activa acest produs:1. Introduceți lobby-ul jocului DOTA2 și selectați ARCADE.2. Selectați camera Șahului Dota2 Auto.3. Începeți șahul auto Dota2.4. După intrarea în joc, selectați depozitul Curier în colțul din stânga s..
Descrierea ProdusuluiFrostpunk este un titlu nou de la creatorii acestui război al minelor. Este un joc de supraviețuire a societății care întreabă ce pot oamenii atunci când este împins până la marginile dispariției. Într-o lume în întregi..
Descrierea ProdusuluiBine ați venit în Suedia din 1980. Populația locală a dispărut, iar mașinile de origine necunoscută au străbătut străzile. Explorați această lume vastă deschisă pentru a descoperi misterul invadatorilor, pentru a vă per..
Descrierea ProdusuluiÎn "Hanse - Liga Hanseatică" jucați un comerciant aspirant în Europa secolului al XV-lea. Obiectivul tău este de a ține împreună și de a extinde breasla de tranzacționare a Ligii Hanseatice - o uniune puternică a orașului ca..
Descrierea ProdusuluiDoar Cauza 4 - întâlniți spiritul acțiunii pureJust Cause 4 este noul joc video de acțiune deschis, creat de Square Enix și Avalanche Studios. Bucurați-vă de elementele iconice ale sagei, cum ar fi parașuta, costum aeriene ș..
Descrierea ProdusuluiMortal Kombat 11 Standard Edition include:Jocul principalToate noile variante de caractere personalizate îți oferă un control fără precedent al luptătorilor tăi pentru a-ți crea propriile. Noul motor de grafică prezintă toat..
Statele Unite, 1830: "Lumea Nouă" se află în ascensiune. Industria este în plină expansiune, iar cursa este pentru a stabili cel mai dominant și puternic imperiu feroviar în toată America de Nord. Este timpul să vă gândiți și să vă depășiți..
Descrierea ProdusuluiUn virus mortal îi înghită pe locuitorii orașului Raccoon City în septembrie 1998, ducând orașul în haos, deoarece zombie, care mănâncă carne, străbate străzile pentru supraviețuitori. O grămadă de neegalat adrenalină, poves..
Descrierea ProdusuluiCâștigătorul "Best of Gamescom" și "Cel mai bun joc de acțiune" la gamescom 2018, Sekiro: Shadows Die Twice este următoarea aventură a dezvoltatorului FromSoftware, creatorii seriei Bloodborne și Dark Souls. Împăcați-vă cale..
Rush prin valuri de dușmani pe baza de Starkiller cu puterea dvs. de lumini în mâinile dvs. Storm prin jungla baldachin de o bază rebelă ascunse pe Yavin 4 cu colegii dvs. de trupe, distribuirea de foc de la AT-STs. Aliniați escadra X-aripa pent..
Descrierea ProdusuluiDespre acest jocTotal War: TREI REGALII este primul din seria de strategii multi-premiate pentru a recrea conflictul epic în China antică. Combinând un joc de campanie bazat pe întoarcere, bazat pe turn-of-the-art construire..
Descrierea ProdusuluiUrmăriți succesul Războiului total premiat: WARHAMMER, Total War: WARHAMMER II introduce o campanie uluitoare de explorare, expansiune și cucerire în The New World...
Descrierea ProdusuluiJoacă pe arhipelaguri mari pentru prima dată în serie. Gestionați mai multe insule în același timp și să vă adaptați la diferite noi provocări.Trimiteți agenților dvs. raiduri în străinătate pentru a fura minunile și monumen..
Afişare 1 - 50 din 50 (1 pagini)
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!