STEAM

STEAM

Sortare
Afisare
ARK: Supraviețuirea evoluată este un joc de supraviețuire în aer liber, care permite jucătorilor să circule liber prin medii frumos redate, unde dinozaurii se deplasează cu arme, înfruntă sălbăticie, formează un trib cu jucători asemănători și luptă ..
Call of Duty: Black Ops 4 (stilizat ca Call of Duty: Black Ops IIII) este un nou shooter pentru prima persoană, dezvoltat de Treyarch și publicat de Activision. Este programată să fie lansată la nivel mondial în 12 octombrie 2018, pentru Microso..
Descrierea ProdusuluiÎn Gathering Storm, a doua extindere spre Civilizația VI, lumea din jurul tău este mai vie decât oricând.Desenați o cale spre victorie pentru poporul dvs., dezvoltând noi tehnologii avansate și proiecte inginerești și negociând c..
O cheie UE, funcționează pe Steam și PC.Civilizația VI este un joc despre construirea unui imperiu care să reziste testului timpului, iar expansiunea Rise and Fall aduce noi alegeri, strategii și provocări pentru jucători în timp ce conduc o civiliza..
Descrierea ProdusuluiO cheie UE, dar este și regiune blocată, funcționează pe Steam și PC.În Civilizația VI, jucătorul încearcă să construiască un imperiu pentru a rezista testului timpului. Deveniți conducătorul lumii prin înființarea și conduc..
Descrierea ProdusuluiSunteți un exil, înfrânt și înfricoșat, condamnat să umblați într-o pustietate barbară unde cei slabi sunt zdrobiți și numai cei puternici pot trăi. Aici trebuie să lupți pentru a supraviețui, a construi și a domina lumea si..
Crash Bandicoot dvs. preferat, marsupial, se întoarce! Este îmbogățit, încântat și gata să danseze cu colecția de jocuri Trilogy N. Sane. Acum, puteți experimenta Crash Bandicoot ca niciodată. Spin, sari, sari si repeta in timp ce iei ..
Descrierea ProdusuluiDiavolul pe care îl cunoașteți se întoarce în această nouă intrare în seria de acțiuni de peste hotare disponibile pe PC. Pregătiți-vă să obțineți demonic cu acest amestec de semnături de acțiune octatică cu stilizare ridica..
Descrierea ProdusuluiPentru a activa acest produs:1. Introduceți lobby-ul jocului DOTA2 și selectați ARCADE.2. Selectați camera Șahului Dota2 Auto.3. Începeți șahul auto Dota2.4. După intrarea în joc, selectați depozitul Curier în colțul din stânga s..
Iia supraviețuirea zombie alimentată de parkour la un nivel cu totul nou. Bucurați-vă de experiența definitivă a Dying Light cu noul sistem Legend, vizualizări îmbunătățite, îmbunătățiri majore ale gameplay-ului și multe altele. Acest pache..
FACE TERMINATELE în F1® 2018.F1® 2018 este jocul video oficial al 2018 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP ™. Fiți scufundați în lumea Formula 1® mai mult ca oricând, când F1 2018 se lansează în întreaga lume, vineri, 24 august 2018.Construiți-vă..
Fallout 76 este un joc online online de jocuri de rol multiplayer dezvoltat de Bethesda Game Studios și publicat de Bethesda Softworks. Este al nouălea joc din seria Fallout și servește ca o precursie narativă a seriei. Este programat să fi..
Pregătește-te să fii în centrul aventurii finale fantastice, acum pentru PC-ul Windows.Regulat de prietenii tăi cei mai apropiați pe drumul unei vieți prin intermediul unei lumi deschise uluitoare, ascultați peisaje uimitoare și întâlniți fiare mai m..
Cea mai mare schimbare prezentată până în prezent este adăugarea dinamicii echipei, care se extinde asupra modului în care un grup de jucători se reunește și poate afecta atât modul în care echipa își desfășoară activitatea pe teren, cât și sprijinul..
În Managerul de Fotbal 2019 Ești autorul succesului clubului tău: definești tactica și stilul de joc și recrutați jucători pentru a construi echipa finală. Luați un rol activ pe terenul de antrenament, dezvoltându-vă echipa și ajustând pregătiri..
Descrierea ProdusuluiFrostpunk este un titlu nou de la creatorii acestui război al minelor. Este un joc de supraviețuire a societății care întreabă ce pot oamenii atunci când este împins până la marginile dispariției. Într-o lume în întregi..
Descrierea ProdusuluiBine ați venit în Suedia din 1980. Populația locală a dispărut, iar mașinile de origine necunoscută au străbătut străzile. Explorați această lume vastă deschisă pentru a descoperi misterul invadatorilor, pentru a vă per..
Descrierea ProdusuluiÎn "Hanse - Liga Hanseatică" jucați un comerciant aspirant în Europa secolului al XV-lea. Obiectivul tău este de a ține împreună și de a extinde breasla de tranzacționare a Ligii Hanseatice - o uniune puternică a orașului ca..
Data lansării: 14 noiembrie 2018Descrierea ProdusuluiCălătoriți pe glob și urmăriți-vă țintele pe locurile exotice de nisip în HITMAN 2. De pe străzile răcoroase până la pădurile tropicale întunecate și periculoase, nicăieri nu sunteți siguri de cel ..
Descrierea ProdusuluiDoar Cauza 4 - întâlniți spiritul acțiunii pureJust Cause 4 este noul joc video de acțiune deschis, creat de Square Enix și Avalanche Studios. Bucurați-vă de elementele iconice ale sagei, cum ar fi parașuta, costum aeriene ș..
Achiziționați sezonul complet și primiți pachetul de patch-uri "Arcadia Bay" pentru a vă personaliza rucsacul în joc.Seria Viața este ciudată, premiată cu succes, continuă cu o continuare mult așteptată a divertismentului DONTNODDoi frați Sean și Dan..
METAL GEAR SURVIVE se bazează pe gameplay-ul de acțiune stealth al METAL GEAR SOLID V'S, în timp ce introducând noile elemente de explorare și supraviețuire pentru a crea o experiență nouă îndrăzneață.METAL GEAR SURVIVE este un spin de la principala ..
Anul este 2036.Un sfert de secol după ce războiul nuclear a devastat pământul, câteva mii de supraviețuitori încă se agață de existența sub ruinele Moscovei, în tunelurile metroului.Ei s-au luptat împotriva elementelor otrăvite, au luptat cu fiare mu..
Monster Hunter World Edition Deluxe include:Joc de bazăSetul SamuraiGest: ZenGestul: Ninja StarGest: Sumo SlapSet de autocolante: Set MH All-StarsSet autocolant: Sir Loin SetFață de vopsea: WyvernCoafura: TopknotBine ați venit într-o lume nouă! ..
Descrierea ProdusuluiMortal Kombat 11 Standard Edition include:Jocul principalToate noile variante de caractere personalizate îți oferă un control fără precedent al luptătorilor tăi pentru a-ți crea propriile. Noul motor de grafică prezintă toat..
        O cheie globala, functioneaza pe PC si Steam.Gata sa mor? Experimentați cel mai nou joc de acțiune brutal din cadrul jocurilor Team NINJA și Koei Tecmo. În epoca samuraiului, un călător singuratic se întinde..
Afişare 1 - 50 din 82 (2 pagini)