Sisteme de operare
Sisteme de operare

Sisteme de operare

Sortare
Afisare
Windows 11 este cea mai nouă versiune majoră a sistemului de operare Microsoft și succesorul Windows 10. Sistemul de operare are o interfață simplificată, totuși modernizată, și a fost conceput pentru a inspira productivitate și creativitate. În..
****Acest produs necesită deja instalarea sistemului Windows 10 Enterprise LTSC 2019 pe computerul dvs. pentru activareWindows 10 Enterprise este o versiune special concepută pentru companii a noului sistem de operare Microsoft. Această versiune conț..
Windows 10 HomeNoul sistem de operare Windows 10 Home ofera atat utilizatorilor experimentati cat si incepatorilor o fundatie solida si un mediu familiar. Precum editiile anterioare ale sistemului de operare Windows, versiunea Home ofera o interfata ..
*Permanent, autorizat, cheie globală, suportă atât 32 de biți și 64 de biți, o cheie pentru 5 calculatoare diferiteWindows 10 HomeNoul sistem de operare Windows 10 Home ofera atat utilizatorilor experimentati cat si incepatorilor o fundatie solida si..
Descrierea ProdusuluiWindows 10 Home OEM are un meniu familiar, dar extins, și o nouă modalitate excelentă de a face lucruri chiar și pe mai multe dispozitive. Include cele mai bune Windows, Windows Ink, Windows Hello, Securitate, Office, Gaming, Cor..
Windows 10 Pro este noul sistem de operare Microsoft, dezvoltat special pentru utilizatorii profesionisti si pentru companii. MS Windows 10 Pro poate fi rulat si pe tablete sau telefoane, pe langa PC-urile si laptopurile clasice. Astfel Microsoft Win..
Windows 10 Pro este noul sistem de operare Microsoft, dezvoltat special pentru utilizatorii profesionisti si pentru companii. MS Windows 10 Pro poate fi rulat si pe tablete sau telefoane, pe langa PC-urile si laptopurile clasice. Astfel Microsoft Win..
*Permanent, autorizat, cheie globală, suportă atât 32 de biți și 64 de biți, o cheie pentru 5 calculatoare diferiteWindows 10 Pro - Descriere produsWindows 10 Pro este noul sistem de operare Microsoft, dezvoltat special pentru utilizatorii profesioni..
Sistem de operare pentru uz personalWindows 7 Home Premium oferă o platformă simplă și atractivă pentru cerințe nu foarte ridicate hardware. Sistemul poate fi personalizat pentru nevoile dumneavoastra. Acesta oferă o gamă largă de aplicații pre-insta..
Windows 7 ProfessionalSistem de operare construit pentru a satisface cei mai exigenți utilizatoriCu multe funcții utile și o rapiditate de lucru sporită, Windows 7 Professional stabilește un standard ridicat prin interacțiunea între dispozitivel..
MICROSOFT WINDOWS 7  ULTIMATE32/64 BIT Windows 7 rămâne unul dintre cele mai mari succese ale Microsoft până în prezent, atât de mult încât rămâne cel mai popular sistem de operare după 8 ani de lansare. 7 a sosit într-un moment î..
**Permanent, autorizat, cheie globală, pentru 1 PC, suport atât 32 de biți și 64 de biți, Windows 8.1 este diferit de Windows 8, sunt două versiuni diferite; Windows 8.1 Pro este versiunea extinsa a lui Windows 8, care a fost dezvoltat pentru ..
Tasta globala pentru PC.Windows Server 2012 R2 este nucleul Microsoft Cloud OS și oferă experiența Microsoft în furnizarea de servicii de cloud pe scară largă în infrastructura dvs. cu noi caracteristici și îmbunătățiri în virtualizare, management, s..
Acest produs necesită deja instalarea sistemului Windows Server 16 Datacenter System pe computer pentru activareDescrierea ProdusuluiWindows Server 2016 Datacenter Edition este cea mai nouă versiune a software-ului extrem de virtualizat, construit pe..
Windows Server Essentials este o suită de servere integrate de la Microsoft concepută pentru a rula infrastructura de rețea (gestionarea intranetului și acces la Internet) a întreprinderilor mici și mijlocii care nu au mai mult de 25 de utilizatori s..
Construiți-vă viitorul cu Windows Server - Indiferent de locul în care doriți să-l instalati  ajungeți cu Windows Server - sistemul de operare care inovează in ritmul afacerii dvs. Rulați-vă încărcările Windows Server în incinta locală sau ..
**Acest produs necesită să aveți instalat deja Windows Server 19 Datacenter System pe computer pentru a putea activa.Windows Server 2019 Datacenter Edition este cea mai nouă versiune a software-ului extrem de virtualizat, construit pentru medii cloud..
**Acest produs necesită să aveți deja instalat Windows Server 2019 Standard System pe computer pentru a putea activa.Noua ediție Windows Server 2019 Standard reprezintă versiunea îmbunătățită a popularului sistem de operare Windows Server 2..
Windows Server 2022 introduce securitate avansată pe mai multe straturi, capabilități hibride cu Azure și o platformă flexibilă de aplicații. Ca parte a acestei versiuni, aducem capabilități de bază securizate pentru a ajuta la protejarea hardwa..
        Versiunea Microsoft Windows Server 2019 Standard este excelentă, dar uneori este posibil să nu aveți nevoie de atât de mult. Dacă sunteți o afacere mică cu mai puțin de 25 de utilizatori, versiunea Essentials a W..
Informații despre produs „Microsoft SQL Server 2017 StandardUn Microsoft SQL Server 2017 oferă acces bazat pe utilizatori la popularul sistem de gestionare a bazelor de date SQL Server la nivel internațional. Deținătorul licenței poate rula soft..
Descrierea ProdusuluiActualizați sistemul și biroul în același timp cu mai puțini bani! Asigurați-vă viața și munca mai ușoară!Acest pachet cheie CD vă oferă licențe pentru Microsoft Windows 10 Professional OEM și Office 2016 Professional Pl..
Notă: Veți primi două chei dacă cumpărați acest produs. Actualizați sistemul și biroul în același timp cu mai puțini bani! Asigurați-vă viața și munca mai ușoară! Acest produs include: Microsoft Windows 10 Pro OEM  * 1 și&nbs..
Acest produs este un produs digital  Acesta include 2 produse: Microsoft Windows 10 PRO  CD-KEY GLOBAL și Visio Professional 2016 Key. Este Permanent și Autorizat! 32 Bit și 64 Bit Ambele Disponibile, Pentru 1 PC.Dacă cumpăraț..
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)