Pentru a utiliza acest site (www.gamesbox.ro) este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate termenii si conditiile cuprinse mai jos precum si conditiile adiacente privind modalitatea de livrare si/sau plata redate in sectiunile corespunzatoare.


Generale 


            Site-ul www.gamesbox.ro este un site comercial, proprietate a SC MAORIAN SRL. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC MAORIAN SRL. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.gamesbox.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos.

 

Drepturi de autor

 

SC MAORIAN SRL declara pe propria raspundere, ca informatiile afisate pe site-ul www.gamesbox.ro sunt proprietatea sa, respectiv nu incalca nici un drept de autor. Produsele oferite spre vanzare sau spre descarcare pe acest site sunt originale. Pot sa existe informatii publicate pe acest site pe bloguri sau in cadrul altor pagini care sa aiba ca si sursa colaboratori ai SC MAORIAN SRL fara ca SC MAORIAN SRL sa isi revendice sub o forma sau alta un drept de proprietate. In cazul in care o persoana fizica sau juridica considera si revendica utilizarea necorespunzatoare a unor informatii, poate transmite aceasta solicitare catre SC MAORIAN SRL prin mail la office@gamesbox.ro.

Accesarea site-ului www.gamesbox.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC MAORIAN SRL se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC MAORIAN SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. SC MAORIAN SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.gamesbox.ro 

Prin utilizarea site-ului www.gamesbox.ro nu se acorda dreptul utilizatorului de a descarca, de a modifica, de a reproduce, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC MAORIAN SRL.

Pe site-ul www.gamesbox.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma SC MAORIAN SRL nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.


Imaginile produselor afisate pe site pot sa difere de cele primite de client avand caracter orientativ.

- ofertele si preturile sunt valabile maxim 12 ore
- livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 24 ore si maxim 72 de ore, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi). 
- preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

MAORIAN S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, MAORIAN SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Promotii si reduceri de pret:

Periodic MAORIAN organizeaza si publica prin politica de promovare, reduceri de pret, preturi speciale, cupoane de discount de care care poate beneficia orice cumparator. Pentru a beneficia de aceste avantaje trebuie obligatoriu ca produsele comandate sa se regaseasca in conditiile promotionale. Nu se vor onora comenzile care nu respecta conditiile promotiei sau reducerii de pret pentru care s-a aplicat. Nu se vor onora comenzile pentru produse al caror stoc s-a epuizat. 

 

Procedura de rezolvare a incidentelor

 

Cand intampinati o situatie de garantie contactati imediat Customer Service la 0756-439.365 in cele mai multe cazuri reusim sa rezolvam situatia telefonic. Magazinul nostru respecta garantia legala de conformitate art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-14 din Lege nr. 449/2003.


GDPR

In acord cu prevederile GDPR datele înscrise de dumneavoastră în cadrul magazinului online pe domeniul www.MAORIAN.ro sunt securizate. De asemenea conform politicii de confidenţialiate datele înscrise nu au fost şi nu vor fi utilizate în alt scop decât pentru a fi utilizate de dvs. în completarea automată a datelor necesare comenzilor realizate de dvs online, respectiv pentru comunicarea dintre MAORIAN SRL si dvs. si pentru intocmirea documentelor fiscale si comerciale corespunzatoare comenzilor efectuate de dvs.

          Prin prezenta vă informăm de asemenea că dacă doriţi, puteţi solicita ştergerea completă şi ireversibilă a datelor dvs. de cont printr-o simplă notificare prin mail în care să precizaţi datele de identificare a contului dvs. Stergerea datelor se va face in maxim 24 de ore de la primirea solicitării şi nu condiţionează sub nici o formă o eventuală reînscriere a dvs. ca şi utilizator.

 Prezentele prevederi se completeaza cu cele prevazute in CONDITIILE DE LIVRARE 


Clientul confirma ca a citit si a acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. 

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, va rugam sa nu folositi acest site.