UPLAY

UPLAY

Sortare
Afisare
Condu revoluția industrială!Bine ați venit în zorii epoca industrială. Calea pe care o alegeți vă va defini lumea. Sunteți un inovator sau un exploatar? Un cuceritor sau un eliberator? Cum îți amintește lumea numele tău este de pâ..
Pregătiți-vă să vă plimbați în lumea luxuriantă și moartă a Renașterii italiene, o epocă a artelor, a bogățiilor și a conspirației ucigașe. Assassin's Creed II te introduce la Ezio, un nou asasin purtând moștenirea mortală a predecesorilor săi.&..
CD - ul Informații cheie: Assassin Creed IV Negru Flag Uplay CD-cheie este numărul de serie sau codul de produs , care este o combinație de litere și cifre care activează un produs, găsit în mod normal , pe un ..
Descrierea ProdusuluiSezonul Pass vă va oferi acces la toate extensiile majore.Egiptul antic, un pământ de măreție și intrigi, dispare într-o luptă nemilos pentru putere. Desfaceți secrete întunecate și mituri uitate în timp ce vă întoarceți la ..
Descrierea ProdusuluiNu este o cheie globală, funcționează pe Uplay și pe PC.Far Cry vine în America în cea mai recentă tranșă a francizei premiate.Set în America pentru prima dată, Far Cry 5 oferă jucătorilor libertatea totală de a naviga într-o lum..
Descrierea ProdusuluiLUPTA PENTRU SURVIVAL ÎN O LUME POST-APOCALIPTICĂLuați-vă brațele pe cont propriu sau cu un prieten în două co-op de jucători într-o lume imprevizibilă și transformatăCOLIDA ÎMPOTRIVA DOUĂ VILINTE NOIRecrutați o distribuție eclec..
O cheie UE, funcționează pe Uplay și PC.De la creatorii South Park, Trey Parker si Matt Stone, vine South Park: a fracturată, dar întreg, o continuare a South Park: stick-ul de Truth.This jocului va aduce jucatorul in South Park în cazul în care infr..
Descrierea ProdusuluiO cheie a regiunii UE, funcționează pe Uplay și PC.Crew 2 este un joc video de curse viitoare dezvoltat de Ivory Tower și publicat de Ubisoft pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One. Este continuarea în 2014 a ec..
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands se desfășoară în fundalul expansiv, grandios și vibrant al Boliviei, America de Sud.Bolivia, câțiva ani de acum: această frumoasă țară sud-americană a devenit cel mai mare producător de droguri din lume. Influ..
Descrierea ProdusuluiDivizia 2 a lui Tom Clancy este un joc video de acțiune online, lansat de Massive Entertainment și publicat de Ubisoft. Jocul va fi lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One pe 15 martie 2019.A jucat dintr-o..
Afişare 1 - 37 din 37 (1 pagini)