UPLAY

UPLAY

Sortare
Afisare
Descrierea ProdusuluiSezonul Pass vă va oferi acces la toate extensiile majore.Egiptul antic, un pământ de măreție și intrigi, dispare într-o luptă nemilos pentru putere. Desfaceți secrete întunecate și mituri uitate în timp ce vă întoarceți la ..
Descrierea ProdusuluiNu este o cheie globală, funcționează pe Uplay și pe PC.Far Cry vine în America în cea mai recentă tranșă a francizei premiate.Set în America pentru prima dată, Far Cry 5 oferă jucătorilor libertatea totală de a naviga într-o lum..
Descrierea ProdusuluiLUPTA PENTRU SURVIVAL ÎN O LUME POST-APOCALIPTICĂLuați-vă brațele pe cont propriu sau cu un prieten în două co-op de jucători într-o lume imprevizibilă și transformatăCOLIDA ÎMPOTRIVA DOUĂ VILINTE NOIRecrutați o distribuție eclec..
O cheie UE, funcționează pe Uplay și PC.De la creatorii South Park, Trey Parker si Matt Stone, vine South Park: a fracturată, dar întreg, o continuare a South Park: stick-ul de Truth.This jocului va aduce jucatorul in South Park în cazul în care infr..
Descrierea ProdusuluiO cheie a regiunii UE, funcționează pe Uplay și PC.Crew 2 este un joc video de curse viitoare dezvoltat de Ivory Tower și publicat de Ubisoft pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One. Este continuarea în 2014 a ec..
Extindeți-vă și îmbunătățiți experiența cu trecerea Y3!Achiziționați Anul 3 înaintea începerii sezonului 1, anul 3, și primiți pielea de arme din Damascus Steel Signature.Anul 2 Titularii de trecere care achiziționează Pass 3 ani vor primi un bonus 6..
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands se desfășoară în fundalul expansiv, grandios și vibrant al Boliviei, America de Sud.Bolivia, câțiva ani de acum: această frumoasă țară sud-americană a devenit cel mai mare producător de droguri din lume. Influ..
Descrierea ProdusuluiOpt noi operatori pe parcursul a patru sezoane, cu opt uniforme exclusiviste și articole de acoperit capul, un farmec Rainbow Six, 600 de credite și un membru premium VIP de un an * premium.Achiziționați pașii Anului 4 înainte de..
Descrierea ProdusuluiDivizia 2 a lui Tom Clancy este un joc video de acțiune online, lansat de Massive Entertainment și publicat de Ubisoft. Jocul va fi lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One pe 15 martie 2019.A jucat dintr-o..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!