PC

PERSONAL COMPUTER

Grid View:
Quickview
(0)

ARK Survival Evolved

175,64LEI

ARK: Supraviețuirea evoluată este un joc de supraviețuire în aer liber, care permite jucătorilor să circule liber prin medii frumos redate, unde dinozaurii se deplasează cu arme, înfruntă sălbăticie, formează un trib cu jucători asemănători și luptă ..

Quickview
(0)

Battlefield 1 Revolution

175,64LEI

Trusă de origine globală pentru PC.Battlefield 1 este un titlu FPS care pune jucătorii în diferite bătălii în timpul Primului Război Mondial, chiar lăsându-i să controleze figurile legendare din istorie. Într-o comunitate puternică de Battlefield, sa..

Quickview
(0)

Final Fantasy XV

164,22LEI

Pregătește-te să fii în centrul aventurii finale fantastice, acum pentru PC-ul Windows.Regulat de prietenii tăi cei mai apropiați pe drumul unei vieți prin intermediul unei lumi deschise uluitoare, ascultați peisaje uimitoare și întâlniți fiare mai m..

Quickview
(0)

Hitman 2

211,82LEI

Data lansării: 14 noiembrie 2018Descrierea ProdusuluiCălătoriți pe glob și urmăriți-vă țintele pe locurile exotice de nisip în HITMAN 2. De pe străzile răcoroase până la pădurile tropicale întunecate și periculoase, nicăieri nu sunteți siguri de cel ..

Quickview
(0)

Metal Gear Survive

176,12LEI

METAL GEAR SURVIVE se bazează pe gameplay-ul de acțiune stealth al METAL GEAR SOLID V'S, în timp ce introducând noile elemente de explorare și supraviețuire pentru a crea o experiență nouă îndrăzneață.METAL GEAR SURVIVE este un spin de la principala ..

Quickview
(0)

Nioh Complete Edition

176,12LEI

        O cheie globala, functioneaza pe PC si Steam.Gata sa mor? Experimentați cel mai nou joc de acțiune brutal din cadrul jocurilor Team NINJA și Koei Tecmo. În epoca samuraiului, un călător singuratic se întinde..

Quickview
(0)

Pro Evolution Soccer 2019

234,19LEI

Simțiți puterea fotbalului cu PES 2019 oferind noi licențe, foto-realism și noul meu club!Cel mai popular mod din PES a devenit mai bun! myClub permite utilizatorilor să achiziționeze jucători și manageri prin GP sau micro-tranzacții în joc pent..

Quickview
(0)

SpellForce 3

182,07LEI

Acest produs funcționează cu Steam și PC.Povestea SpellForce 3 are loc înainte de evenimentele din The Order of Dawn în lumea fantastică a lui Eo, unde sunt locuite de oameni, pitici, elfi, orci, trolli și elfi întunecați, printre altele.SpellForce 3..

Quickview
(0)

The Sims 4 Bundle

141,61LEI

Pre-comandă, veți primi cheia înainte sau la data de Martie 16, care necesită The Sims 4 on Origin pentru a fi utilizat. Include 3 articole: The Sims 4 Jungle Adventure, The Sims 4 Toddler Stuff, The Sims 4 Fitness Stuff.Descrierea ProdusuluiAce..

Afişare 1 - 9 din 12 (2 pagini)
bookmark