PC

PERSONAL COMPUTER

Grid View:
Quickview
(0)

ARK Survival Evolved

175,64LEI

ARK: Supraviețuirea evoluată este un joc de supraviețuire în aer liber, care permite jucătorilor să circule liber prin medii frumos redate, unde dinozaurii se deplasează cu arme, înfruntă sălbăticie, formează un trib cu jucători asemănători și luptă ..

Quickview
(0)

Assassin's Creed Origins

196,62LEI

Egiptul antic, un pământ de măreție și prosperitate, dispare din cauza unei lupte de curel pentru putere. Această țară, odată un imperiu prosper și influent, este acum o civilizație care se sfărâmă.Jucând acest joc, poți să te întorci într-un moment ..

Quickview
(0)

Battlefield 1 Revolution

175,64LEI

Trusă de origine globală pentru PC.Battlefield 1 este un titlu FPS care pune jucătorii în diferite bătălii în timpul Primului Război Mondial, chiar lăsându-i să controleze figurile legendare din istorie. Într-o comunitate puternică de Battlefield, sa..

Quickview
(0)

Battlefield V

323,68LEI

Descrierea ProdusuluiCu Battlefield V, seria se întoarce la rădăcini într-o portretizare a celui de-al doilea război mondial, care nu a mai fost încă văzută. Luați în joc multiplayer fizic, cu totul în echipă, cum ar fi Marea operațiuni Grand și Coop..

Quickview
(0)

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

126,85LEI

Crash Bandicoot dvs. preferat, marsupial, se întoarce! Este îmbogățit, încântat și gata să danseze cu colecția de jocuri Trilogy N. Sane. Acum, puteți experimenta Crash Bandicoot ca niciodată. Spin, sari, sari si repeta in timp ce iei ..

Quickview
(0)

Fallout 76 Bethesda

241,57LEI

Fallout 76 este un joc online online de jocuri de rol multiplayer dezvoltat de Bethesda Game Studios și publicat de Bethesda Softworks. Este al nouălea joc din seria Fallout și servește ca o precursie narativă a seriei. Este programat să fi..

Quickview
(0)

Final Fantasy XV

164,22LEI

Pregătește-te să fii în centrul aventurii finale fantastice, acum pentru PC-ul Windows.Regulat de prietenii tăi cei mai apropiați pe drumul unei vieți prin intermediul unei lumi deschise uluitoare, ascultați peisaje uimitoare și întâlniți fiare mai m..

Quickview
(0)

Football Manager 2018

145,89LEI

Cea mai mare schimbare prezentată până în prezent este adăugarea dinamicii echipei, care se extinde asupra modului în care un grup de jucători se reunește și poate afecta atât modul în care echipa își desfășoară activitatea pe teren, cât și sprijinul..

Quickview
(0)

Hitman 2

211,82LEI

Data lansării: 14 noiembrie 2018Descrierea ProdusuluiCălătoriți pe glob și urmăriți-vă țintele pe locurile exotice de nisip în HITMAN 2. De pe străzile răcoroase până la pădurile tropicale întunecate și periculoase, nicăieri nu sunteți siguri de cel ..

Afişare 1 - 9 din 23 (3 pagini)
bookmark