STEAM

STEAM

Grid View:
Quickview
(0)

ARK Survival Evolved

175,64LEI

ARK: Supraviețuirea evoluată este un joc de supraviețuire în aer liber, care permite jucătorilor să circule liber prin medii frumos redate, unde dinozaurii se deplasează cu arme, înfruntă sălbăticie, formează un trib cu jucători asemănători și luptă ..

Quickview
(0)

F1 2018 Headline Edition

205,87LEI

FACE TERMINATELE în F1® 2018.F1® 2018 este jocul video oficial al 2018 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP ™. Fiți scufundați în lumea Formula 1® mai mult ca oricând, când F1 2018 se lansează în întreaga lume, vineri, 24 august 2018.Construiți-vă..

Quickview
(0)

Final Fantasy XV

164,22LEI

Pregătește-te să fii în centrul aventurii finale fantastice, acum pentru PC-ul Windows.Regulat de prietenii tăi cei mai apropiați pe drumul unei vieți prin intermediul unei lumi deschise uluitoare, ascultați peisaje uimitoare și întâlniți fiare mai m..

Quickview
(0)

Football Manager 2018

145,89LEI

Cea mai mare schimbare prezentată până în prezent este adăugarea dinamicii echipei, care se extinde asupra modului în care un grup de jucători se reunește și poate afecta atât modul în care echipa își desfășoară activitatea pe teren, cât și sprijinul..

Quickview
(0)

Football Manager 2019

247,37LEI

În Managerul de Fotbal 2019 Ești autorul succesului clubului tău: definești tactica și stilul de joc și recrutați jucători pentru a construi echipa finală. Luați un rol activ pe terenul de antrenament, dezvoltându-vă echipa și ajustând pregătiri..

Quickview
(0)

Hitman 2

211,82LEI

Data lansării: 14 noiembrie 2018Descrierea ProdusuluiCălătoriți pe glob și urmăriți-vă țintele pe locurile exotice de nisip în HITMAN 2. De pe străzile răcoroase până la pădurile tropicale întunecate și periculoase, nicăieri nu sunteți siguri de cel ..

Quickview
(0)

Life is Strange 2 Complete Season

205,87LEI

Achiziționați sezonul complet și primiți pachetul de patch-uri "Arcadia Bay" pentru a vă personaliza rucsacul în joc.Seria Viața este ciudată, premiată cu succes, continuă cu o continuare mult așteptată a divertismentului DONTNODDoi frați Sean și Dan..

Quickview
(0)

Metal Gear Survive

176,12LEI

METAL GEAR SURVIVE se bazează pe gameplay-ul de acțiune stealth al METAL GEAR SOLID V'S, în timp ce introducând noile elemente de explorare și supraviețuire pentru a crea o experiență nouă îndrăzneață.METAL GEAR SURVIVE este un spin de la principala ..

Quickview
(0)

Monster Hunter: World Deluxe Edition

345,46LEI

Monster Hunter World Edition Deluxe include:Joc de bazăSetul SamuraiGest: ZenGestul: Ninja StarGest: Sumo SlapSet de autocolante: Set MH All-StarsSet autocolant: Sir Loin SetFață de vopsea: WyvernCoafura: TopknotBine ați venit într-o lume nouă! ..

Afişare 1 - 9 din 14 (2 pagini)
bookmark