XBOX

XBOX

Sortare
Afisare
Egiptul antic, un pământ de măreție și prosperitate, dispare din cauza unei lupte de curel pentru putere. Această țară, odată un imperiu prosper și influent, este acum o civilizație care se sfărâmă.Jucând acest joc, poți să te întorci într-un moment ..
Descrierea ProdusuluiSoarta lumii libere se află pe linia din Divizia 2 a lui Tom Clancy. Conduce o echipă de agenți de elită într-o post-pandemie din Washington, DC, pentru a restabili ordinea și pentru a împiedica prăbușirea orașului.Tom Clancy's D..
Joacă vârful fotbalului de club într-o varietate de moduri în FIFA 19 cu prezentare oficială a meciului, cu o lățime de experiență în turnee, inclusiv cu Liga Campionilor UEFA, Europa League și Super Cup și cu o echipă de comentatori complet nouăExpe..
Realizat de Frostbite ™ *, EA SPORTS ™ FIFA 19 oferă o experiență de calibru a campioanelor pe și pe teren. Condusă de prestigioasa Liga Campionilor UEFA, FIFA 19 oferă instrumente de joc îmbunătățite care vă permit să controlați pitchul în fiec..
Anotimpurile dinamice schimba totul la cel mai mare festival de automobile din lume. Du-te singur sau alături de alții pentru a explora Marea Britanie frumoasă și istorică într-o lume deschisă comună. Colectează, modifică și conduce peste 4..
Halo Wars 2 (Xbox One) este o continuare a uneia dintre putinele strategii in timp real pe console. Aranjat în universul iubit de Halo, Halo Wars 2 readuce echipajul Spirit of Fire după decenii petrecute în criosleep. Co-dezvoltat de studio..
Acest produs este o cheie globală și funcționează pe Xbox One.Jucătorul Battlegrounds nu este doar un nou joc de luptă royale multiplayer, dar și un tip de joc Great Escape care va avea 100 de jucători în fiecare joc, ei vor fi plasați pe terenurile ..
Sea of ​​Thieves este un joc online de acțiune și de aventură cooperativ, amplasat într-o lume luminoasă și plină de culoare a piraților, a mărilor în larg și a monștrilor de mare. Căutați comori, luptați cu schelete, rezolvați ghicitorii, fiți ..
Cum vei supraviețui?Morții au înviat și civilizația a căzut. Nici măcar militarii nu au putut opri zombii și acum depinde de tine să aduni supraviețuitorii și să construiești o comunitate într-o lume post-apocaliptică - o lume în care toate deci..
Călătoresc o lume deschisă masivă a Alpi și Alaska, unde pulberea este mereu proaspătă și alergatul nu se termină niciodată. Defy și stăpânește cele mai epice munți din lume, pe schiuri, în snowboard, în snowboard și în paraglide. Du-te sol..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!
Alege categoria dorita!